Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Pse kufarët e urrejnë poligamin tonë?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (192-193)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Kufarët e akuzojnë Islamin me padrejtësi sepse ne lejojmë poligaminë ndërsa ata vetë bëjnë kurvëri me 2,3,4 apo 5 dhe kanë fëmijë jasht martesës dhe ata i pranojnë ata.”

”Kufarët janë kundër poligamisë së myslimanëve në mënyrë që ne të mosh shtohemi.”

Shpërndaje: