Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Puna e gruas në bujqësi

Alameh Salih bin Sad es-Suhejmi

Burimi: http://alsoheemy.net/play.php?catsmktba=2941

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A i lejohet gruas të punojë në fushë me Mahremët e saj e pa u përzier me burra të tjerë?”

Përgjigje: “Ska asnjë të keqe në qoftë se ajo ndihmon burrin e saj, vëllaun ose babain ne bujqësi pa u përzier me meshkuj të huaj. Ska asnjë të keqe në këtë.”

Shpërndaje: