Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Punësimi në një shtëpi botuese që shtyp dhe kopijon libra me imazhe

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (34)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A më lejohet që të punoj në një shtëpi botuese e cila shtyp dhe kopijon libra të përbëra nga imazhet e qenieve të gjalla?

Përgjigje: Jo. Kjo është një bashkëpunim në mëkat dhe armiqësi. Kopijo libra të cilat nuk përmbajnë imazhe të qenieve të gjalla.

Shpërndaje: