Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Puthja e fëmijëve në gojë

Shejkh Abdullah bin Humejd

Burimi: Fetauah Muhimeh lin-Nisa’il-Ummeh, fq. 237

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A është e vërtetë se nuk lejohet që babai ta puth vajzën e tij në gojë, dhe as biri nënën e tij?”

Përgjigje: “Po, kjo është e drejtë. Nuk është e moralshme që njeriu të puth nënën e tij në gojë, e as bijën e tij. As vëllai nuk duhet të puth motrën e tij, hallën apo tezën apo dikë tjetër prej maharimëve të tij. Puthja në gojë është e veçantë për bashkëshortët.”

Shpërndaje: