“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

A lejohet puthja e Mus’hafit?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Nuk është transmetuar asgjë që i dërguari i Allahut ﷺ ta ketë puthur Mus’hafin.

Por disa prej sahabëve e puthnin Mus’hafin. Prandaj, nuk ka asgjë të keqe në veprimin e tillë.

Shpërndaje: