Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Pyetja të cilës nuk mund t’i përgjigjesh me “Po” e as me “Jo”!

Shejkh Muhamed Eman el-Xhami 

Burimi: https://www.youtube.com/watch?v=WRsfTU6EDGw

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Një filozof mund ta parashtrojë ty një pyetje të çuditshme! Më është parashtruar disa herë kjo pyetje: ”A mund të krijojë Allahu një partner (Zot)?

Prandaj duhet të kihet kujdes, kur t’i përgjigjeni kësaj pyetjeje. Kësaj pyetjeje nuk duhet t’i përgjigjeni me një ”Po” apo ”Jo”! Por thuhet: ”Plotfuqishmëria e Allahut nuk ka lidhje me kësi lloj absurditete për të ekzistuar, ngase këto nuk i përkasin Allahut të Lartësuar, e jo sepse Allahu nuk është në gjendje ta bëjë këtë.

Shpërndaje: