Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Qëllimi është besimi i saktë e jo grumbullimi

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (200)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Grumbullimi i të rinjve Selefi pa ua mësuar atyre besimin e saktë i përket metodologjisë së Ikhuanëve.”

Shpërndaje: