Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Qëllimi është pasimi i Selefizmit e jo vetëm pretendimi në Selefizëm

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.subulsalam.com/site/audios/alfozan/divers/130.Asalafiya7aqiqatoha-13-6-1433.mp3 

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A është më mirë që t’ju atribuohemi Selefëve dhe ta quajmë veten Selefi, apo është e mjaftueshme të thuhet ‘unë jam mysliman’?”

Përgjigje: “Kur është fjala për t’ju atribuuar Selefëve nuk është e mjaftueshme vetëm ta thuash një gjë të tillë. Qëllimi është të pasuarit e Selefëve dhe të qenit në Metodologjinë Selefite, edhe nëse nuk thotë ‘unë jam Selefi’.”

Shpërndaje: