Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Qëndrimi i drejt ndaj mjekut dhe ilaçit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’h-il-Mexhid (27)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathul%20maji%20d%20-%2011%20-%201%20-%201436.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është idhujtari nëse i sëmuri mbështetet tek mjeku?

Përgjigje: Po, kjo është një lloj idhujtarie nëse ai mbështetet në të. Por në qoftë se ai beson se mjeku dhe ilaçi janë vetëm një shkak dhe se Allahu është Ai që shëron, kjo është në rregull.

Shpërndaje: