Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Qëndrimi i gruas kundër thirrësve në devijim

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Cili duhet të jetë qëndrimi i gruas kundrejt thirrësve në devijim (dalalet)?”

Përgjigje: ”Qëndrimi i gruas dhe i burrit kundrejt tyre duhet të jetë i njëjtë, të këshillojnë dhe t’i rezistojnë thirrjes së thirrësve në devijim. Gjithashtu, të paralajmërojnë kundër tyre, që të mos mashtrohen ata të cilët kanë prirje për një gjë të tillë.”

Shpërndaje: