Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Qëndrimi ndaj dyshimeve

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (82), min: 1:07:05

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathoumaged29-01-1440h.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Njerëzit bien në shumë dyshime. A duhet të kem njohuri për dyshimet dhe t’i refuzoj ato apo vetëm t’i shmangem?

Përgjigje: Të dyja; tu duhet të mbrohesh ndaj tyre dhe t’i paralajmërosh të tjerët për to.

Shpërndaje: