Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Qëndro me nënën tënde

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (66)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/node/16524

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Dua të kërkojë dituri jashtë vendit tim Belgjikës. Nëna ime më lejon të udhëtojë për të studiuar. Megjithatë, unë jam fëmija i vetëm që e ndihmojë nënën. Ajo është e sëmurë dhe ka nevojë për mua. A të qëndrojë me nënën time apo udhëtojë për të studiuar?

Përgjigje: Qëndro me nënën tuaj. Shërbejë asaj. Tani për tani kjo është më mirë për ty se sa të studiosh. Ti mund të studiosh më vonë.

Shpërndaje: