Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Racizmi

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (vdiq. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (24)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Që një burrë i bardhë të bën shaka me një zezak për shkak të ngjyrës së tij të lëkurës ose anasjelltas do të thotë të bëshë shaka me Allahun i Cili i krijoi ata.”

Shpërndaje: