Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Raudat-ul-Ukala për fillestarët?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan (81)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Shejkh i nderuar, Allahu të dhëntë sukses! A është libri “Raudatul-Ukala – Kopshti i të mençurve” i Ibn Hibanit i përshtatshëm për fillestarët?

Përgjigje: Po është libër i mirë, e kemi lexuar atë. Ky libër ishte pjesë e planprogramit mësimor në institutin shkencor. E lexuam atë dhe në të ka dobi madhështore.


1 https://www.perlatmuslimane.com/kopshti-i-te-mencurve/

Shpërndaje: