Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Refuzon t’ia japë vajzën një Sunniu

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Umdet-il-Fikh (29)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një grua nga Gjermania ndjek metodologjinë e Ehl-Sun-Sunnetit dhe dëshiron të martohet me një burrë që i përket së njëjtës metodologji dhe është student. Babai i saj është Sufist dhe refuzon një njeri që ndjek metodologjinë e vërtetë. Si duhet ta zgjidhë problemin?

Përgjigje: Ajo duhet të shkojë në qendrën Islame lokale. Ata duhet ta trajtojnë këtë çështje. Qendra Islame trajton çështjet e tilla.

Shpërndaje: