“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Rënia në sexhde

Imam Ibn Abdil-Berr 

Burimi: El-Kafi, fq. 44
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

“Nëse në sexhde bie me gjunjë së pari, pastaj me duar e pastaj me fytyrë, ky është veprimi më i mirë. Megjithatë është në rregull ta bësh këtë në një formë tjetër.”

Shpërndaje: