Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Respekti që dijetarët kishin ndaj Imam Bin Bazit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Burimi: el-Adxhibah el-Mufidah an As’ilat-il-Manahixh el-Xhadidah, faqe. 119-125
Kompilimi dhe komentaret: Shejkh Xhamal bin Furahjan el-Harithi
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

“Betohem në Allahun se unë njohë dijetarë fisnik në mesin e kolegëve të tij (rahimehullah) që turpërohen të flasin në xhami në praninë e tij ose në një seancë ku ai është ulur derisa ata të kërkojnë leje ose të lejohen. Disa prej tyre madje janë edhe anëtarë të Komisionit të Fetvave.”

Shpërndaje: