Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Roli i thirrësave gjatë fatkeqësive

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/14193
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Çfarë roli luajnë thirrësat në rast të ndodhive të mëdha?”

Përgjigje: “Një person i cili ka dije dhe di të flet dhe t’ua shpjegojë njerëzve është i detyruar ta bëjë këtë. Çdokush që nuk ka dituri është i obliguar të hesht. Ai është i detyruar të heshtë dhe të mos e bëjë gjendjen më keq.”

Shpërndaje: