Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Rrahja e gruas së pabindur – Imam Sa’di

Imam Abdurr-Rrahman bin Nasir es-Sa’di (v. 1376)

Burimi: Menhexhu-us-Salikin, fq. 102

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Nëse bashkëshorti i frikësohet mosbindjes së gruas dhe shfaqen shenja të saj, ai e qorton atë.

Nëse ajo vazhdon, ai nuk bie me të në shtrat.

Nëse ajo refuzon të përmirësohet, ai e rrahë atë por jo rëndë. Dhe i ndalohet nëse kjo e pengon të drejtën e saj.

Shpërndaje: