Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Rrjetet sociale janë shpërqendrime të kota

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Ligjërata: el-Lika el-Maftuh fi Mesxhid Kuba, min: 1:10:21
Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/ar/node/17626

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Çfarë këshilloni në lidhje me kalimin e shumtë të kohës në rrjetet sociale?

Përgjigje: Mos u merr me rrjetet sociale. Ato të shpërqendrojnë nga puna jote, studimet dhe dobitë e tjera. Lëri ato. Ato janë shpërqendrime të padobishme. Ato janë në të vërtetë të dëmshme.

Shpërndaje: