Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Rrobat me fotografi

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Sherh Ighathat-il-Lahfan (25)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighastah-01-05-1435-01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është e lejuar për të blerë rroba të fëmijëve të cilat kanë fotografi (të njerëzve apo të zhtazëve)?”

Përgjigje: ”Jo. Kjo nuk i lejohet as të vegjëlve e as të mëdhenjëve. Nuk është e lejuar për një njeri që të vesh rroba me fotografi. Kjo nuk është e lejuar.”

Shpërndaje: