Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Rrobat prej lëkurës së derrit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (106)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohen rrobat prej lëkurës së derrit?

Përgjigje: Jo. Lëkura e derrit është e papastër. Është në vetvete e papastër dhe jo që është bërë e papastër. Është e papastër. Ekziston një ndryshim midis e papastër në vetvete dhe të bërit e papastër. Lëkura e derrit është e papastër në vetvete.

Shpërndaje: