Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Rukje mbi bagëtinë

Alameh Mukbil bin Hadi el-Uadi´i 

Burimi: http://muqbel.net/sounds.php?sound_id=19

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është e lejueshme për t’u bërë rukje bagëtive sikurse lopëve dhe deleve?”

Përgjigje: ”Po, kjo lejohet. Të lejohet që ti bësh rukje. Lexoju Kuran dhe fryjë.”

Shpërndaje: