Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Rukje mbi bagëtinë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Fet´h-il-Mexhid (1)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ftm–14340423.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është ligjësuar që personi të bërjë rukje mbi kafshët e tij të sëmura sikurse bëhet rukje mbi një person?”

Përgjigje: ”Nuk ka prova për këtë. Por kur të lutesh, të lejohet që të lutesh për veten tënde, pasurinë tënde dhe fëmijët tuaj. Bëje këtë në lutjen tënde.”

Shpërndaje: