“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Sa është i njohur Islami i pastër dhe Teuhidi në Turqi, Shqipëri dhe Ballkan?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (78)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Vendet si Turqia dhe kah veriu si Shqipëria dhe Jugosllavia nuk e kanë ndjerë erën e Teuhidit dhe Islamit të pastër.”

Shpërndaje: