Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Sa herë duhet falur namazin e istihares?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Fataua alal-Haua 12/1-1436

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/f-12-01-1436-01_01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Sa kohë duhet një person ta falë namazin e istihares? Dy apo tre ditë? Apo derisa e mira ti´u bëhet e qartë atij?”

Përgjigje: ”Ai duhet ta përsërisë namazin dhe duan e istihares derisa diçka ti´u qartësohet atij.”

Shpërndaje: