Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Sa kohë duhet babai ta furnizojë djalin e tij?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sharh Fet´h-il-Mexhid (13)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Fathul%20Majid-30-1-1435-01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Sa kohë e ka babai obligim që ta furnizojë djalin e tij?”

Përgjigje: ”Për derisa djali nuk mund të qëndrojë në këmbët e veta financiarisht. Kur djali mund të bëjë këtë pushon furnizimi i babait.”

Shpërndaje: