Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Sa Ramazana i agjëroi profeti ﷺ?

Imam Jahja bin Sharaf en-Nevevi 

Burimi: Fetaua el-Imam, fq. 80
 www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Sa Ramazana i agjëroi profeti ?

Përgjigje: Profeti i agjëroi nëntë Ramazana sepse agjërimi i Ramazanit u bë obligim në muajin Shaban të vitit të dytë pas hixhretit.

Shpërndaje: