Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Sa rekati i fali Ahmedi pas namazit të xhumasë?

Imam Ebul-Husejn Muhammed bin Ebi Ja’la el-Hanbeli (v. 526)

Burimi: Tabakat-ul-Hanabilah (1/332)       

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Xhafer bin Muhammed bin el-Ma’bad Mu’addib ka thënë:

“E pashë Ahmed bin Hanbelin duke falur gjashtë rekate pas namazit të xhumasë. Pas çdo dy rekateve ai e bënte teslim.”

Shpërndaje: