“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Sakrifikimi i deveve pas fitorës së klubit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Tefsir-ish-Shejkh Muhammed bin Abdil-Vehab (13)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/tf–1432-08-09.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Disa tifozë u gëzuan aq shumë kur klubi i tyre fitoi sa që sakrifikuan dhjetë deve. Cili është vendimi mbi këtë?”

Përgjigje: ”Kjo është humbje në të dy jetët. Kjo është humbje në të dy jetët.”

Shpërndaje: