Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Salavatet me zë para ikametit dhe pas ezanit

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah al-Ahadith edh-Dha’ifah 2/294

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Të dërguarit selame dhe salavate me zë të lartë mbi Profetin menjëherë para ikametit apo menjëherë pas ezanit është bidat.”

Shpërndaje: