Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Salavati është shkak për t’u pranuar lutja

Shejkhul Islam Ahmed bin Tejmijeh (v. 728)

Burimi: Iktidaus-Sirat 2/249)

Përktheu: Besim Gjelaj

www.perlatmuslimane.com

“Salavati mbi Pejgamberin ﷺ, në fillim të lutjes, në mes dhe në fund të saj, është nga shkaqet më të forta për të shpresuar në pranimin e gjithë lutjes.”

Shpërndaje: