“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Sapuni që përmbanë yndyrë derri

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (91)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Sapuni që përmbanë yndyrë derri është i pastër pasi ai ka ndryshuar përbërjen bazë.”

Shpërndaje: