Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Sasia e orizit për zekatul-fitr

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Mexhmu-ul-Fataua (18/276)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Unë peshova orizin me të cilin vëllai e mbushi qesen. Ajo peshonte 2100 gramë dhe kam gjetur se kjo korrespondon me një s’aa profetike.

Shpërndaje: