Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Sekrecionet e bardha para lindjes

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/7878

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Një grua shtatzënë pyet: Pak orë para lindjes, asaj i erdhën sekrecione të bardha, a i lejohet asaj ta falë namazin?”

Përgjigje: “Ajo që gruaja shtatzënë sheh një ose dy ditë para lindjes, konsiderohet sikurse gjakderdhja e lindjes dhe ajo nuk duhet të falë namazin.”

Shpërndaje: