Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Sekrecionet e turbullta që vijnë para menstracioneve

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Lika el-Bab el-Maftuh (14 B), min: 16.20

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i përkasin sekrecionet e turbullta menstracioneve, nëse ato vijnë një ose dy ditë para menstracioneve?

Përgjigje: Sekrecionet e turbullta që vijnë një ose dy ditë para menstruacioneve nuk i përkasin periudhës mujore. Dëshmia për këtë janë fjalët e Um Atijjes (radijAllahu anha):

”Lëngun e verdhë dhe atë të turbullt nuk e kemi llogaritur të jetë prej menstruacioneve.” 1


1 Bukhari (326).

Shpërndaje: