Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Seksi anal është mëkat i madh

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Përktheu: Valdet Gashi

Burimi: https://youtu.be/1hTT3HIHwk0

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Hadithi thotë:

“Kushdo që ka marrëdhënie anale me gruan e tij veçse është distancuar nga ajo që i është shpallur Muhammedit.”

A bënë kufër personi që e praktikon këtë?

Përgjigje: Ky është një kërcënim, kërcënim, një kërcënim i rëndë. Ai është kafir nëse e konsideron seksin anal si hallall. Përndryshe, ai është mëkatar që kryen një mëkat prej mëkateve të mëdha.

Shpërndaje: