Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Sekularizmi është kufër

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://putselefa.com/sekularista-znaci-nevjernik/

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Nëse i thuhet një njeriu se ai është një sekularist, a do të thotë kjo se është bërë tekfir mbi të?”

Përgjigje: ”Po. Një sekularist do të thotë se ai nuk beson në Islam. Ai beson në gjendjen aktuale të njerëzve -pa marrë parasysh se në çka janë ata e mirë apo e keqe qoftë ajo.”

Shpërndaje: