Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Selefët janë pikë referimi

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Të gjithë pretendojnë se pasojnë Kuranin dhe Sunnetin, të njëjtën thonë edhe bidatçitë. Si ta pasojmë Kuranin dhe Sunnetin dhe si dallohen pasuesit e tyre (të Kuranit dhe Sunnetit).”

Përgjigje: ”Duke pasuar Selefët. Duke pasuar Selefët. Ai i cili i pason Selefët, ai është pauses i Kuranit. Ndërsa ai i cili i kundërshton Selefët, ai e ka kundërshtuar edhe Kuranin.

Pika e referimit janë Selefët. Po!”

Shpërndaje: