Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Selefiu nuk duhet t’i marr me lehtësi mëkatet

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (25)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighastah-01-05-1435-01.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Shejtani më shtynë që t’i marrë me lehtësi mëkatet e mia sado të mëdha qofshin ato, me argumentin se unë pasojë teuhidin dhe sunnetin. Çfarë më këshillon në lidhje me këtë?

Përgjigje: Ti e di se kjo është gabim. Mos i merr me lehtësi mëkatet. Mos thuaj se teuhidi mjafton. Teuhidi kërkon vepër. Ai kërkon që bindja të veprohet dhe që mosbindja dhe mëkatet të shmangen.

Shpërndaje: