Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Sëmundja është mëshirë

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Lika el-Bab el-Maftuh nr. 112

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Sëmundjet janë mëshirë, por këtë e di vetëm ai që mendon thellësisht. Kur besimtari sëmuret, atij i fshihen mëkatet. Dhe padyshim se kjo është prej mëshirës së Allahut të Madhëruar ndaj robit të Tij.”

Shpërndaje: