Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Sëmundja nuk e kuron sëmundjen

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan (83)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Shejkh i nderuar, Allahu të dhëntë sukses!

Ajo që disa thonë se muzika është ilaç kundër disa sëmundjeve. A është e vërtetë kjo nga aspekti fetar…

Përgjigje: Muzika vetë është sëmundje. Sëmundjet nuk kurohen me sëmundje. Nuk kurohet me muzikë! Kurohet duke i bërë dhikër Allahut, me leximin e Kuranit dhe me rukje të ligjësuar.

Shpërndaje: