Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Sexhdja e falënderimit?

Alamaeh Abdul-Aziz bin Abd-Allah Al esh-Shejkh 

Burimi: http://mufti.af.org.sa/sites/default/files/f25-.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Çka është namazi i falënderimit, kur është koha e tij dhe se si falet ky namaz?”

Përgjigje: ”Nuk ka namaz të falënderimit. Ajo që është konfirmuar nga Profeti (sal-lAllahu alejhi ue selem) është se ai, në qoftë se i arrinte ndonjë lajm që e gëzonte atë, ai i bënte sexhde Allahut.”

Shpërndaje: