Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Shahadeti sipas dijetarit Sufist Er-Rumi

Xhelal-ud-Din Muhammed bin Muhammed er-Rumi (v. 672)

Burimi: Fihi ma fih, fq. 99

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Njerëzit e rëndomtë thonë se nuk ka të adhuruar përveç Allahut. Ndërsa Elita, thonë se nuk ka tjetër përveç Allahut (që nënkupton se çdo gjë është Allahu).

Shpërndaje: