Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Shejkhu Sufist qëndron në ajër dhe i ka shtatë sy

Abdul-Vehab esh-Sha’rani (v. 973)

Burimi: Et-Tabakat el-Kubra, fq. 411

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Zotëria im Shejkh Muhammed el-Ghamri …

Zotëria im Muhammed bin Shu’ajb el-Khajsi hyri tek ai (Shejkh Muhammed el-Ghamri) në vetminë e tij dhe e pa atë të ulur duke qëndruar në ajër me shtatë sy dhe pastaj i tha atij: “Një njeri i përsosur quhet” Ebul-Ujun” (babai i syve).”

Shpërndaje: