“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Shirku i vogël apo mëkatet ë mëdha?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Fet’h-il-Mexhid (97)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cila është më e rëndë, shirku i vogël apo mëkatet ë mëdha?

Përgjigje: Shirku është më i rëndë. Shirku është më i rëndë se mëkatet e mëdha edhe nëse është shirk i vogël.

Shpërndaje: