Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Shitblerja e kompjuterëve

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (67), min: 57:40

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathul-majd20-01-1439h-01.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi për shitblerjen e kompjuterëve duke pasur parasysh se shumë njerëz i përdorin ato në mëkate?

Përgjigje: A përdoren ato vetëm në mëkate? Ti nuk ke të bësh asgjë me këta shumë. Përderisa ato përdoren në dobi dhe mirësi, ti nuk ke të bësh asgjë me shumë njerëz. Ai që i abuzon ato vetëm se e dëmton veten.

Shpërndaje: