Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Shitja e maskave të gojës me çmim të lartë

Alameh Abdul-Muhsin bin Hamad el-Abbad

Burimi: https://www.youtube.com/watch?v=rvZgmJ-Ma4E

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Ndër të tjera maskat e gojës janë rritur në çmim për shkak të furnizimit të pakët dhe kërkesës së madhe. A lejohet shitja e tyre me çmim të lartë?

Përgjigje: Është e papërshtatshme që të shfrytëzohen fatkeqësitë e njerëzve për të rritur çmimet. Kushdo që i shet ato ta bëjë këtë pa abuzuar. Pra nuk duhet të përfitosh nga fatkeqësitë e njerëzve.

Shpërndaje: