Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Shkrimet në xhami dhe para namazliut

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (46) 

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighastah%20%20-%2024%20-0%202%20-%201437-01.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Prandaj, është e ndaluar të ketë tekste në mure të xhamive dhe para namazlive, sepse kjo shpërqendron namazlitë.

Shpërndaje: