Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Shmangu nga vajza e bidatçiut

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (39)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighastah%20%20-%2015%20-%2011%20-%201436.mp3

Data e fetvas: 15/11-1436 ose 30/8-2015

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A më lejohet të martohem me vajzën e një bidatçiu i cili thërret në bidatin e tij?”

Përgjigje: ”Shmangu prej saj [zëri i audios i paqartë]. Shmangu prej saj, Allahu do të japë ty një tjetër.”

Shpërndaje: